Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull una jornada sobre la Llei de Navegació Marítima

8 May 2017

Organización

05-05-2017

L’Autoritat Portuària de Castelló ha acollit avui una Jornada sobre la Llei de Navegació Marítima, organitzada per la Capitania Marítima de Castelló i la Fundació PortCastelló.

 

PortCastelló ha considerat debatre alguns dels aspectes més destacats de la Llei, en vigència des del 25 de setembre de 2014, relatius a la digitalització de l’administració, els vehicles de la navegació marítima i la responsabilitat civil dels consignataris, entre altres.

 

La jornada ha sigut inaugurada pel president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo. Han intervingut Maria Victoria Petit, catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Jaume I per a abordar els aspectes bàsics de la llei, i José Manuel Manaute, capità marítim de Castelló, qui s’ha referit al procés de digitalització de l’administració.

 

José-Alejo Rueda, catedràtic acreditat de Dret Mercantil de la Universitat d’Oviedo, ha dissertat sobre “Els vehicles de la navegació marítima”, i per últim Ignacio Arroyo, catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha parlat de la “Responsabilitat civil dels consignataris”.

 

El director de l’Autoritat Portuària, Roberto Arzo, ha sigut l’encarregat de clausurar l’acte.

Vull rebre les notes de premsa