Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull una jornada sobre ciberseguretat

3 July 2017

05-07-2017

L’Autoritat Portuària impulsa iniciatives formatives entre els seus empleats i la Comunitat Portuària per a sensibilitzar en matèria de seguretat de la informació

La jornada formativa s’ha dut a terme conjuntament amb l’empresa tecnològica Nunsys sota el títol “La ciberseguretat a l’empresa és responsabilitat de tots”. L’objectiu d’aquesta sessió formativa ha sigut conscienciar les empreses i els empleats de la necessitat de mantenir una política de seguretat digital adequada als riscos i amenaces de la societat actual.

També s’ha abordat un decàleg de bones pràctiques per a prevenir i protegir-se de possibles ciberatacs que afecten a un dels principals actius: la informació. Durant la ponència, presentada pel director de Nunsys, Rafael Vidal, s’han desenvolupat casos pràctics d’espionatge industrial, suplantació d’identitat i robatori d’informació.

Aquestes jornades s’emmarquen dins de les actuacions de responsabilitat social que desenvolupa el departament de Conservació i Innovació de l’Autoritat Portuària de Castelló.

 

Vull rebre les notes de premsa