Comunicació

Notes de prensa

L´Autoritat Portuària entrega els premis del concurs de postals nadalenques

19 December 2017

 

18-12-2017

L’edifici Morú del Grau de Castelló acull fins al pròxim 7 de gener una exposició amb els dibuixos dels xiquets i xiquetes que han participat al IV Concurs de Postals Nadalenques de l’Autoritat Portuària de Castelló.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de 35 escolars amb edats compreses entre els 3 als 11 anys. Els dibuixos guanyadors de cadascuna de les categories establertes han servit per a dissenyar la postal nadalenca amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicita les festes a clients, usuaris, institucions i Comunitat Portuària.

El president de la institució, Francisco Toledo, ha fet entrega d’un obsequi a tots els participants, en un acte que ha comptat amb la presència del jurat composat en aquesta edició pels artistes Marcos Maseda i Amat Bellés, Cristina Gabá de l’Escola d’Arts i Oficis de Castelló i José García de BeniArt.

L’exposició amb tots els dibuixos del concurs romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores i els caps de setmana en aqueix mateix horari, a més a més d’ampliar-se als matins entre les 12:00 i 14:00 hores.

El Concurs de Postals Nadalenques és una iniciativa de l’Autoritat Portuària de Castelló que s’emmarca al pla d’accions de Responsabilitat Social Corporativa.

Vull rebre les notes de premsa