Comunicació

Notes de prensa

L’Autoritat Portuària de Castelló habilita un pàrquing per al Red Pier Fest

24 May 2017

Feria

24-05-2017

El president Francisco Toledo confia que el Festival es consolide al Moll de Costa

 

L’autoritat Portuària de Castelló ha habilitat el pàrquing enfront del Pinar del Grau de Castelló per a acollir aquest cap de setmana el festival Red Pier Fest. Un espai públic amb capacitat per a 300 places, els treballs de condicionament del qual s’han dut a terme durant aquesta setmana.

 

El festival de música rock i soul se celebrarà al Moll de Costa de Castelló des d’aquest divendres 26 fins al diumenge 28 i “és el primer d’aquestes característiques que es celebra a Castelló i per als veïns de Castelló”, ha destacat el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo.

 

Francisco Toledo confia que aquest festival , que ve de la mà de la iniciativa privada i és totalment gratuït, es consolide en els pròxims anys i ajude a revitalitzar la zona lúdica del port castellonenc i ampliar l’oferta cultural de la capital de La Plana. “És tremendament positiu que el Moll de Costa i el Grau de Castelló es sumen a l’àmplia oferta de festivals musicals de les quals ja disposa la província de Castelló”. Al mateix temps, confia que puga compaginar-se l’oci i la música amb el respecte a l’entorn i als seus veïns.

 

Les previsions dels promotors del festival, l’empresa privada A Quemarropa, apunten una assistència de 15.000 persones durant tot el cap de setmana. La cita arrancarà el divendres a les 16.00 hores i es prolongarà fins al diumenge a les 22.30 hores. Durant les jornades del divendres i dissabte, es prolongarà fins a les 2.00 de la matinada.

 

El festival inclou vint actuacions musicals, de les quals cinc duen el segell castellonenc. Estan confirmats grups com Sex Museum, Los Deltonos, The Excitements, Anaut, Jimmy Barnatán, The Gruixuts, La Soul Machine, Señor Presidente, Effe, Montefuji, Miss Black Emotion, Juan Nadie, Ruth Baker Band i Sexy Zebras, entre d’altres.

 

A més a més, s’han programat activitats complementàries al festival, com una zona de menjar que es suma a la deliciosa oferta gastronòmica que oferix l’espai de Puerto Azahar i la plaça del Mar. També hi ha previst un mercat i marxandatge.

Vull rebre les notes de premsa