Comunicació

Notes de prensa

La Fundació PortCastelló suma nous socis i patrons

4 July 2017

04-07-2017

El Patronat aprova els comptes del 2016, que llancen un resultat favorable proper als 76.000 euros

La Fundació PortCastelló continua recollint el suport de noves empreses per al desenvolupament de la seua activitat de promoció i desenvolupament comercial del port de Castelló. Així, es sumen a la iniciativa Integral Shipping com a patró i Consulmar com a entitat associada. Amb ells, el Patronat de la Fundació PortCastelló està integrat per un total de 28 empreses, en concret 6 com a patrons nats, 10 patrons electes, 12 empreses associades i 6 col·laboradores

“Es tracta d’una nova ampliació de la massa social de la Fundació que permetrà escometre nous projectes i potenciar la seua labor”, ha destacat el president de l’Autoritat Portuària, Francisco Toledo. “Continuem treballant per a consolidar la Fundació i convertir-la en una ferramenta essencial per als sectors productius de Castelló”, ha dit.

Aquestes dades s’han donat a conèixer en el transcurs de la última reunió del Patronat, en la qual s’ha informat a més a més de la baixa de la Confederació d’Empresaris de Castelló (CEC) a causa de la seua situació concursal.

A més a més, s’han aprovat els comptes del 2016, auditades per segona vegada i que desprenen un resultat favorable de 75.892 euros, un 56% més respecte de l’any anterior. “Un resultat econòmic que permetrà continuar reduint el deute heretat per la Fundació”, segons ha explicat Francisco Toledo.

D’una banda, el resultat positiu  és degut a l’increment d’ingressos, que han sigut de 340.000 euros, la qual cosa suposa un 4,1% més respecte a l’any anterior i que “són fruit de la incorporació de nous patrons i entitats, i la rendibilització dels serveis de la Fundació per valor de 37.500 euros”.

I d’altra banda, la Fundació registra una reducció de despeses, ja siga financeres (aproximadament 9.600 euros) gràcies a la reestructuració del deute, com ordinàries (uns 12.000 euros respecte a l’any anterior).

Les principals despeses escomeses per l’entitat durant 2016 han estat vinculades a actes de promoció del port de Castelló.

El gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Rojo, ha informat de la reducció del període de pagament a proveïdors, al passar dels 126 dies de mitjana al 2015 als 33 dies actuals.

Vull rebre les notes de premsa