Comunicació

Notes de prensa

El Port de Castelló es promociona com a destinació de creuers a Seatrade Europe

6 September 2017

 

06-09-2017

El gerent de la Fundació PortCastelló manté una intensa agenda de treball per a captar escales

El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa aquesta setmana a la convenció de creuers Seatrade Europe 2017 que es celebra a Hamburg (Alemanya) fins al divendres 8 de setembre.

D’aquesta forma, PortCastelló dóna a conèixer les possibilitats del port i les excel·lències turístiques de la província en aquesta fira que reunix compradors, organitzadors i responsables de les principals línies de creuers marítims i fluvials a Europa, a més de proveïdors del sector, planificadors de rutes i operadors tècnics. L’esdeveniment té lloc al modern recinte firal Messe Hamburg.

El gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Rojo, juntament amb la responsable de creuers Susana Soria, acudix a la cita amb una àmplia agenda d’entrevistes amb empreses i companyies del sector per a captar escales i destacar les noves oportunitats que oferix el recinte castellonenc.

Cal recordar que l’objectiu del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, és incrementar el nombre de creuers a PortCastelló fins a arribar als deu anuals en el termini de dos anys.

“Seatrade Europe és el principal punt de trobada del sector, per la qual cosa suposa una excepcional oportunitat per a mostrar el nostre potencial com a destinació de creuers als operadors i agents especialitzats”, ha assenyalat.

 

Vull rebre les notes de premsa