Comunicació

Notes de prensa

Tres estudiants dissenyen la postal nadalenca de PortCastelló

7 December 2016

09-12-2016

La iniciativa s’emmarca dins del Pla d’Accions de Responsabilitat Social Corporativa

“Dibuixa el teu Nadal amb el port”. Amb aquest eslògan s’ha celebrat el III Concurs de Postals Nadalenques 2016/2017 de l’Autoritat Portuària de Castelló, en el qual han participat escolars d’entre 3 i 11 anys de municipis de tota la província.

El jurat en aquesta edició ha estat conformat pels artistes Marco Maseda i Amat Bellés, així com per José García en representació de l’Associació Beni-Art i Cristina Gabá, en representació de l’Escola d’Art.

Després de la seva deliberació, els membres del jurat han decidit atorgar els premis a:

  • Categoria A(3 a 5 anys): Julieta Blasco Sánchez.
  • Categoria B (6 a 8 anys): Aimar Peña Sánchez.
  • Categoria C (9 a 11 anys): Martina Gómez Retuerto.

El III Concurs de Postals Nadalenques és una iniciativa de l’Autoritat Portuària de Castelló que s’emmarca dins del Pla d’Accions de Responsabilitat Social Corporativa i té com a objectiu promoure la creativitat dels escolars apropant-los a la realitat portuària. Tots els treballs que s’han presentat en aquesta tercera edició s’exposaran a l’entrada de l’edifici principal, i l’entrega de premis tindrà lloc el 19 de desembre a les 17.30 hores.

Les tres postals guanyadores seran les “Postals Oficials de Nadal 2016/2017 de l’Autoritat Portuària de Castelló”, amb les quals es felicitarà el Nadal a tots el membres de la Comunitat Portuària., així com a institucions locals, nacionals i mitjans de comunicació.

Des de l’Autoritat Portuària volem felicitar a tots els participants en el concurs, ja que ens han mostrat els seu dots artístics i la seva creativitat en el desenvolupament dels seus treballs.

 

Vull rebre les notes de premsa