Comunicació

Notes de prensa

Toledo proposarà a Sebastián Plá com a vicepresident del Consell d´Administració

30 August 2016

 

31-08-2016

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, proposarà a Sebastián Plá Colomina com a vicepresident del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Castelló. Toledo elevarà aquesta proposta al Consell d’Administració en la propera reunió i en substitució de Rafael Montero, després del seu cessament com a secretari general de la Confederació d’Empresaris de Castelló (CEC).

Sebastián Plá és actualment president de l’Associació de Consignataris i Empreses Portuàries de Castelló (ACEP) i està al capdavant de Successors de Sebastián Roca S.A., empresa amb més de cent anys de trajectòria al port de Castelló com a consignatària de vaixells, càrrega i descàrrega de mercaderies i agent de duanes.

Amb aquest nomenament el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, vol realitzar un reconeixement “ a la importància i el pes fonamental que representen les empreses portuàries per a PortCastelló”.

El càrrec de vicepresident del Consell d’Administració no comporta cap remuneració i entre les seues funcions està la de “substituir el president en casos de vacant, absència o malaltia i així mateix pot exercir aquelles funcions que en ell delegue el President o el Consell d’Administració”, segons establix la Llei de Ports de l’Estat i de la Marina Mercant.

 

Vull rebre les notes de premsa