Comunicació

Notes de prensa

Servef i port de Castelló treballaran conjuntament

16 March 2016

17-03-2016

La secretària autonòmica Maria José Mira pel camí de creixement que experimenta el port

El Servef i l’Autoritat Portuària de Castelló treballaran conjuntament per oferir treball i formació al sector portuari. A més a més, s’organitzaran unes jornades sobre seguretat laboral el pròxim mes de maig. Estes han sigut les principals conclusions assolides després de l’encontre mantingut este matí entre el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Maria José Mira, acompanyada per l’equip directiu del Servef.

Mira ha convidat a les empreses que integren la comunitat portuària a fer ús del servei públic d’ocupació “per formar tant als treballadors com al col·lectiu d’aturats del sector portuari”. A més a més, ha felicitat al president de l’Autoritat Portuària per les xifres que confirmen l’evolució positiva del port de Castelló, així com pel procés de reestructuració del deute que permetrà escometre noves inversions.

Per la seua part, Francisco Toledo, ha assenyalat la importància de realitzar acciones formatives dirigides a la comunitat portuària, al temps que ha abordat amb la secretària autonòmica la futura àrea logístico-industrial del port amb la finalitat de que “comencem a dissenyar un projecte que vertebre i es diferencie d’allò que era Parc Castelló”

Vull rebre les notes de premsa