Comunicació

Notes de prensa

PortCS rep el creuer de luxe Silver Cloud

22 September 2016

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

23-09-2016

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló entrega una mètopa al capità per la seua primera escala a PortCastelló

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha entregat aquest una mètopa al capità del creuer Silver Cloud, de la companyia SilverSea, amb motiu de la seua primera escala al port de Castelló. Francisco Toledo ha sigut rebut per Michele Macarone Palmieri, a qui ha donat a conèixer les excel·lències de la província de Castelló i ha destacat el port de Castelló com a “un port d’oportunitats”.

El Silver Cloud, de la companyia Silversea Cruises, ha atracat amb 269 passatgers a bord. És tracta d’un creuer de luxe. Els turistes hagen pogut elegir entre diferents destinacions per conèixer la província i els seus voltants. En concret, s’han disposat cinc autobusos amb destinació a Peníscola, Benicàssim i València.

A més a més, s’han contractat dos autobusos llançadora fins al centre de Castelló durant tota la jornada per al centenar de passatgers i part de la tripulació que han optat per visitar la ciutat. Els creueristes han pogut degustar suc de taronja i torrons Agut de Benlloch a la seua arribada al port.

Cal recordar que el desplegament de benvinguda ha sigut coordinat pel Comitè Impulsor de Tràfic de Creuers, del que formen part l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç de Castelló, l’Agència Valenciana de Turisme, la Fundació PortCastelló i l’Autoritat Portuària de Castelló.

Vull rebre les notes de premsa