Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló mostra la seua oferta a l´International Cruise Summit

24 November 2016

 

24-11-2016

Francisco Toledo destaca l’aposta pel turisme de creuers a Castelló

El port de Castelló participa al Congrés International Cruise Summit que se celebra a Madrid i que suposa un punt de trobada per debatre el present i el futur de la indústria de creuers. La presència de PortCastelló en aquesta fira confirma la rellevància que representa aquest sector per al port.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assegurat que l’activitat de creuers contribuirà a impulsar l’economia i a generar ocupació “i en aquest objectiu el port de Castelló juga un paper fonamental”. Estem treballant perquè el port de Castelló incremente notablement el nombre de creuers i amb açò contribuir a impulsar el turisme”, ha assenyalat.

Francisco Toledo ha recordat que entre les seves línies d’acció a mitjà termini es troba la de consolidar el Port com a una escala d’excel·lència per a les navilieres i assegurar per a la ciutat una oferta turística diversa i desestacionalitzada en coordinació amb les administracions públiques i els agents del sector.

Així, la responsable de creuers de la Fundació PortCastelló, Susana Soria, ha mantingut diverses trobades amb els responsables de la indústria creuerística per donar-los a conèixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc.

Aquesta és la sisena edició del simposi, a la qual acudixen autoritats portuàries d’Espanya i de la resta d’Europa, responsables del turisme local, proveïdors, operadors d’excursions, consignataris, agents de viatge, consultors, associacions i professionals del sector de creuers per a debatre d’una indústria que genera més de 24 milions de passatgers a tot el món.

Peu de foto, i d’esquerra a dreta:

Kristijan Pavic, president de MedCruise; Elvira Fernández, responsable de creuers del port d’Avilés, Susana Soria, responsable de creuers de PortCastelló, Thanos Pallis, Secretari General de MedCruise, Airam Díaz, responsable comercial del port de Tenerife, i Stavros Hatzakos, director general del port d’Atenes.

 

Vull rebre les notes de premsa