Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló implanta un nou sistema operatiu per a gestionar el tràfic de contenidors

14 November 2016

15-11-2016

La nova plataforma optimitza els serveis del port i permet incrementar l’eficiència de l’activitat portuària

L’Autoritat Portuària de Castelló ha reunit la seua comunitat portuària per  presentar el nou servei de sol·licitud i comunicació de pesos bruts verificats (VERMAS). Aquest servei s’incorpora a la plataforma Port Community System del port, que complix d’aquesta forma amb la normativa del conveni SOLAS de l’Organització Marítima Internacional.

Aquesta nova funcionalitat permet gestionar l’intercanvi electrònic de la informació relativa als pesos bruts verificats entre shippers, centres pesadors, consignataris i terminals. Amb la seva posada en funcionament, PortCastelló optimitza els seus serveis i dota de més agilitat i efectivitat l’activitat portuària en el seu dia a dia. A més a més, permet gestionar electrònicament les operacions que inclouen el pesatge, des de la sol·licitud fins a la seua comunicació.

L’aplicació VERMAS ha sigut desenvolupada per Portel, una empresa que des de fa anys és col·laborador tecnològic de l’Autoritat Portuària de Castelló i proveïdor entre d’altres dels serveis de finestreta local del port.

 

Vull rebre les notes de premsa