Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló i Onda unixen esforços per millorar les connexions

18 March 2016

 

21-03-2016

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló assegura que és essencial millorar les comunicacions per afavorir el transport de mercaderies fins al port

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, han mantingut una reunió de treball en la qual han acordat unir esforços per millorar les comunicacions viàries entre la població i el recinte portuari i afavorir així el transport de mercaderies entre esta població de La Plana i el port.

En este sentit, ambdós han acordat estudiar línies d’acció conjuntes per culminar la biela de comunicació entre la CV-21 i la CV-10. En l’actualitat esta biela només és una realitat a l’altura del polígon logístic SUR 13, desenvolupat pels anteriors equips de governs socialistes.

La importància de completar este vial en tot el seu traçat ve donada per l’impacte mediambiental positiu que suposaria acurtar les distàncies per al trànsit rodat de vehicles pesats. A més a més, s’afavoriria la implantació de noves empreses distribuïdores de mercaderies i productes a l’esmentat polígon.

Un altre objectiu que ambdós representants institucionals s’han marcat durant l’encontre és la posada en valor dels 10.000.000 metres quadrats de polígons existents a Onda. Cal recordar que les empreses de la localitat adquirixen i exporten bona part dels seus productes a través del port de Castelló.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que “es tracta de posar en valor una zona estratègica de la província de Castelló, com és el municipi d’Onda, facilitar la implantació de noves empreses i connexions adequades amb la seua eixida natural per a l’exportació com és el port de Castelló”.

 

Vull rebre les notes de premsa