Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló divulga Les Columbretes

5 February 2016

08-02-2016

L’Autoritat Portuària de Castelló col·labora amb la divulgació de l’espai marí de Columbretes mitjançant la instal·lació d’un panell informatiu situat en un punt estratègic del Moll de Costa, enfront de l’antic far. Este panell forma part del projecte LIFE+INDEMARES Inventari i Designació de la Xarxa Natura 2000 en Àrees Marines de l’Estat Espanyol que té com a objectiu la conservació del medi marí.

El president de l’Autoritat, Francisco Toledo, ha destacat la importància de col·laborar en este tipus d’iniciatives perquè “ens permet apropar als ciutadans les excel·lències de les Illes Columbretes, divulgar la seua riquesa natural i promocionar les mesures que es duen a terme per a la seua conservació”.

La instal·lació d’este panell es produïx als pocs dies de que la Comissió Europea haja blindat l’enclavament a l’haver-lo nomenat Lloc d’Importància Comunitària (LIC) de la Xarxa Natura 2000. De fet, l’Espai Marí de les Illes Columbretes és una de les deu àrees marines que el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va proposar per a la seua designació com a Llocs d’Importància Comunitària.

El panell, de 200×100 centímetres, il·lustra sobre l’origen volcànic de les illes, la qual cosa ha donat lloc a la singularitat i riquesa de la seua flora i fauna.

 

Vull rebre les notes de premsa