Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló aposta per establir sinergies operatives i estratègiques amb l´aeroport

8 June 2016

14-06-2016

El Club Propeller Castelló organitza una visita amb empresaris de la comunitat portuària

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo ha traslladat a l’aeroport de Castelló el seu suport per col·laborar conjuntament en l’obertura del transport aeri de càrrega com una  nova línia de negoci que “permetria avançar en el camí de sostenibilitat de l’aeroport mentre es consolida el creixement de passatgers en l’ infraestructura aeroportuària”.

Així ho ha manifestat en el transcurs d’una visita organitzada per Propeller Club de Castelló per conèixer de primera mà els plans de futur del recinte. Aquesta associació agrupa les principals empreses i professionals de la comunitat portuària, entre consignataris, transitaris, agents de duanes, transportistes i altres parts necessàries en la cadena logística del transport de mercaderies.

Segons el president del Propeller Club Castelló, Carlos Vicedo, amb aquesta visita es pretén també conèixer els plans de desenvolupament de l’aeroport “en línies regulars per a passatgers i xàrters per la càrrega, amb la finalitat de donar suport al seu desenvolupament i al mateix temps afavorir els sectors d’importació i d’exportació tant per als seus viatges empresarials com per a les mercaderies amb urgències”.

El director general de la promotora pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, juntament amb el responsable a Castelló de l’empresa concessionària –Lavalin─, Alexander Schroll han explicat els plans de futur de l’aeroport de Castelló, que passen per “augmentar el tràfic de passatgers, incrementar els seus usos com un creixement sòlid i fidelitzar empreses”.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha manifestat “l’interès de PortCastelló en col·laborar en la definició de l’àrea logística i industrial de l’aeroport, així com en estudiar la viabilitat del recinte per al tràfic aeri de mercaderies, la qual cosa suposaria una font addicional d’ingressos per aconseguir la sostenibilitat”, ha assenyalat Toledo.

Cal recordar que PortCastelló participa en el grup de treball impulsat per la Generalitat Valenciana per definir i impulsar el sòl industrial situat al costat de l’aeroport. L’objectiu és obrir camí a la instal·lació d’empreses del sector aeronàutic i també logístiques i industrial com les del port de Castelló.

 

Vull rebre les notes de premsa