Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull unes jornades sobre bones pràctiques de gestió

17 November 2016

17-11-2016

La iniciativa es duu a terme conjuntament amb el  Club per a la Innovació de la Comunitat Valenciana

El port de Castelló acollirà aquest divendres unes jornades sobre Bones Pràctiques de Gestió organitzades conjuntament amb el Club per a la Innovació de la Comunitat Valenciana (CICV).

PortCastelló porta més de dues dècades desenvolupant Sistemes i Models de Gestió avançats, reconeguts per certificats com el Segell d’Excel·lència EFQM 500+, el màxim guardó europeu que s’atorga en matèria de gestió i qualitat.

A més a més, ha obtingut la Certificació Ambiental Europea PERS (Port Environmental Review System) avalada per l’entitat certificadora Lloyd’s Register. En el sistema portuari espanyol el port de Castelló és el segon en obtenir-lo. A nivell europeu són 24 els ports que estan certificats amb aquest sistema de gestió, entre d’altres, ports tan rellevants com el d’Amsterdam, Felixstone, Marsella o Dove.

D’altra banda, el Club Innovació està en una etapa d’expansió i pretén consolidar-se a la província de Castelló. El CICV celebrarà el pròxim any el seu  XXV aniversari i té com a objectius ajudar empreses i organitzacions membres a millorar el seu nivell de competitivitat mitjançant la implantació de Plans d’Innovació i Millora Continua.

A les jornades intervindran responsables d’empreses innovadores en la matèria com són Unión de Mutuas i Becsa. Les jornades seran inaugurades a les 10.00 a càrrec del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, i el president del CICV, Juan Manuel Baixauli.

Vull rebre les notes de premsa