Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló a Tecnargilla

3 October 2016

28-09-2016

PortCastelló està present a la fira Tecnargilla, el major aparador especialitzat en la presentació de tecnologia ceràmica i béns d’equip que se celebra a la ciutat italiana de Rimini.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, acompanyat del director del port, Roberto Arzo, i del gerent de la Fundació PortCastelló, acudixen a l’esdeveniment per realitzar diversos contactes amb empreses que tenen la seua base a les pròpies instal·lacions portuàries i altres dedicades al tràfic de matèries primeres per a la ceràmica.

La presència de PortCastelló a Tecnargilla es duu a terme després de la visita a Cersaie, a Bolonya. En ambdues cites, el recinte portuari castellonenc està donant a conèixer els beneficis i serveis d’operar des d’ell, i oferix noves possibilitats per la importació de matèries primeres, així com també augmenta cada dia el seu equipament tecnològic i garantix una operativa de qualitat.

Les empreses amb les quals s’han mantingut contactes han mostrat interès pel port de Castelló, així com per les possibilitats del seu creixement logístic. En aquest sentit, el president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha ressenyat la importància del sector ceràmic per a l’economia de Castelló, i ha assenyalat que “aquest sector trobarà en PortCastelló el seu millor aliat, perquè el port de Castelló és, sense cap dubte, el port de la ceràmica”.

Francisco Toledo, juntament a Roberto Arzo i Miguel Rojo, s’han reunit a Tecnargilla, entre d’altres, amb Sebastián Roca, UMG, Kaltum, Esan, Esmalglass, TMC, Efi, així com amb representants de l’Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària i Béns d’Equip per a la indústria ceràmica.

 

Vull rebre les notes de premsa