Comunicació

Notes de prensa

L’Autoritat Portuària de Castelló rep els representants del port de Bejaïa

11 January 2016

8-01-2016

El director general de la Marina Mercant i Ports del Ministeri de Transports d’Algèria, Iben-El Boushaki Mohamed, i el president del port de Bejaïa, Djelloul ACHOUR s’han reunit per analitzar les relacions comercials amb l’Autoritat Portuària de Castelló.

Algèria, i concretament el Port de Bejaïa, refermen les seves relacions comercials amb el Port de Castelló, la qual cosa es tradueix en prop d’un milió de tones tant en importació com en exportació de mercaderies. Després d’una anàlisi prèvia en la qual també han participat el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, el director general, Roberto Arzo, el gerent de la Fundació Portcastelló, Miguel Rojo i els màxims representants de Marmedsa, s’ha acordat la futura signatura d’un conveni de col·laboració amb la finalitat d’incrementar el tràfic entre ambdós ports atesa l’important relació comercial que el Port de Castelló manté amb el de Bejaïa.

Així doncs, Portcastelló, continuarà treballant en accions comercials que impliquen la consolidació i l’augment de línies que incrementen les exportacions, principalment de material ceràmic, frita i esmalts.

Vull rebre les notes de premsa