Comunicació

Notes de prensa

L´Autoritat Portuària de Castelló rep a col.lectius per la cultura al Grau

19 April 2016

25-04-2016

Francisco Toledo felicita a la federació pel seu esforç en potenciar activitats culturals al districte marítim

Representants de Col·lectius per la Cultura al Grau han mantingut una reunió amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo,  per donar-li a conèixer el treball de les associacions que conformen la federació i les iniciatives que estan duent a terme per millorar i dinamitzar el potencial cultural i educatiu del Grau de Castelló.

Francisco Toledo ha felicitat al col·lectiu per “la labor que han emprés” i la iniciativa d’integrar en una federació les diverses associacions culturals del districte marítim “per promoure activitats i aglutinar el teixit cultural del Grau. Entre elles, destaca la pròxima celebració de la Setmana Cultural que tindrà lloc entre el 14 i 22 de maig.

Col·lectius per la Cultura al Grau està integrat per Botafocs, Coral Polifònica Sant Pere, Dolçainers i Tabaleters del Grau, Grup de Danses Illes Columbretes, La Barraca i la Unió Musical del Grau.

El Col·lectiu i l’Autoritat Portuària han acordat mantenir reunions periòdiques per estrènyer llaços i col·laborar en les iniciatives culturals que es duguen a terme.

 

Vull rebre les notes de premsa