Comunicació

Notes de prensa

APM Terminals confirma la seua aposta per PortCastelló

9 May 2016

09-05-2016

Representants d’APMT,Grup TCB i TPC mantenen un encontre amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló

Representants de la terminal TPC i els seus nous propietaris APM Terminals ─divisió de terminals del grup AP Møller─, han mantingut un encontre amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, en el qual el responsable d’integració d’APM Terminals, Martijn van Dongen, ha traslladat l’interès del seu grup per potenciar la terminal i modernitzar-la per situar-la en un alt nivell d’eficiència i competitivitat.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha mostrat la seua satisfacció per la inversió realitzada recentment per la Terminal Polivalent Castelló de 1,3 milions per millorar la gestió de la seua superfície així com “la importància que té per al port de Castelló la terminal”, que mou el 80 per cent dels contenidors. Al 2014, la terminal va assolir els 162.000 moviments, un 5 per cent més que l’any anterior.

Així mateix, Toledo ha destacat “el seu gran potencial de creixement”. Cal recordar que la terminal, sota la direcció de Victor Muñoz, ha iniciat un procés de modernització tecnològica que comportarà la implantació d’un sistema operatiu exclusiu que permetrà ubicar de forma més eficient els contenidors. “Una inversió que confirma l’aposta del grup AP Møller per TPC i PortCastelló”, ha dit Toledo.

En aquest sentit, el president de l’Autoritat Portuària ha assenyalat que en estos moments s’està estudiant el procés d’ampliació de la concessió de la terminal de 35 a 50 anys, que es troba en fase d’exposició pública. “Abans que finalitze l’any esperem que aquest procés estiga conclòs.”

Peu de foto: d’esquerra a dreta:

Victor Muñoz, director general de TPC

Martijn van Dongen, responsable d’integració d’APM Terminals

Francisco Toledo, president de l’Autoritat Portuària de Castelló

Xavier Soucheiron, CEO de Grup TCB

Roberto Arzo, director del port de Castelló

José Rueda, director d’Unitat de Negoci de Grup TCB

Vull rebre les notes de premsa