Comunicació

Notes de prensa

La Fundació Portcastelló incorporarà nous patrons, entitats i col·laboradores

22 December 2015

Miguel Rojo, gerente de la Fundación PortCastelló22-12-2015

El patronat de la fundació ha aprovat un programa d’activitats totalment renovat i un pressupost per al 2016 que s’incrementa en un 7,4% respecte al de 2015.

El president de la Fundació PortCastelló, Francisco Toledo, ha informat al patronat que té previst, al llarg de 2016, incorporar a la Fundació, prop de 15 entitats com a patrones, associades o col·laboradores que s’uniran a les nou ja existents. Amb això es farà un pas decisiu en la potenciació de la Fundació com a promotora del desenvolupament comercial del Port de Castelló, promoció que es farà de la mà de les entitats de la Comunitat Portuària vinculades a la Fundació.

En aquesta línia, el Patronat de la Fundació ha aprovat avui un programa d’activitats totalment renovat que se centra en la promoció de tràfic de creuers i dels principals sectors productius castellonencs (ceràmic, energètic, agroalimentari i logístic) en la promoció del port i la seua intermodalitat i la promoció del port en el seu hinterland i foreland.

En2016 es preveu que la fundació assistesca a vuit fires dels diferents sectors:

Fitur (Madrid), Seatrade Cruise Med (Santa Creu de Tenerife), Cevisama (València), BREAKBULK (Anvers), Cersaie (Bolonya), Saló Internacional de Tecnologies i Indústria Auxiliar de la Ceràmica i el Maó, TECNARGILLA (Rímini), Saló Internacional de la Logística (Barcelona) i Fruit Attraction (Madrid).

Així mateix, es preveu fer una presentació de Portcastelló al sector empresarial de la Comunitat de Madrid per a potenciar les relacions B2B entre aquest sector i la Comunitat Portuària de Castelló.

Per a desenvolupar l’ambiciós programa d’activitats, la Fundació Portcastelló, comptarà amb un pressupost de 404.465 euros, un 7,4% superior al de 2015, gràcies a la incorporació dels nous patrons, entitats associades i col·laboradores.

D’altra banda, el president de la Fundació ha informat que s’ha renegociat el préstec de 300.000 euros que té la fundació per a incrementar un any de carència i que d’aquesta forma no escanya el creixement de la fundació en 2016.

Vull rebre les notes de premsa