Comunicació

Notes de prensa

I Campanya de Recollida d’Aliments a benefici de Creu Roja

10 December 2013

L’Autoritat Portuària de Castelló durà a terme els propers dijous i divendres, 12 i 13 de desembre, la seua I Campanya Nadalenca Solidària de Recollida d’Aliments del Port de Castelló amb la col·laboració de Creu Roja Castelló. En la seua aposta per l’excel·lència corporativa, mitjançant l’esforç i compromís conjunt, l’Autoritat Portuària organitza aquesta campanya emmarcada dins del Pla d’Accions de Responsabilitat Social Corporativa programat per al 2013. Així mateix, insta tota la Comunitat Portuària a participar.

Per al seu desenvolupament, Creu Roja es traslladarà amb un grup de voluntaris al recinte portuari convidant a la donació de tot aliment no perible contemplat en el següent llistat: oli, arròs, tonyina, sucre, cacau, cereals nadó, galetes, farina, llet, llet de continuació de nadó 1 i 2, llenties, pasta i sucs.

Els punts de recollida fixats estaran situats en les portes d’accés al supermercat Mercadona del Grau de Castelló: Avda Ferrandis Salvador i Moll Serrano Lloberes (accés parking clients). Els horaris de recepció de donatius seran de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

Amb aquesta iniciativa, es convida a tot aquell interessat en la difusió de la campanya i contribució, de manera solidària i en la mesura de les seues possibilitats, per pal·liar les dificultats de les famílies sense recursos de la nostra província a través de Creu Roja Castelló.

Vull rebre les notes de premsa