Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló premia Lidia Caro i Daniel Muñoz pel seu logotip del 110 aniversari

12 April 2012

El Port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, va premiar el millor treball de comunicació i logotip commemoratiu del seu 110 aniversari. El guardó va recaure en Lidia Caro i Daniel Muñoz, estudiants de 4rt curs de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, que van rebre de mans del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Juan José Monzonís, un diploma commemoratiu i un xec per valor de 500 euros.

Els alumnes de la titulació de Publicitat i Relacions Públiques van realitzar treballs de comunicació que incloïen el disseny d’un logotip amb motiu del 110 aniversari de l’Autoritat Portuària de Castelló que es compleix el present any, després de l’acord assolit per la institució portuària i la Universitat Jaume I. A través d’un briefing del Port de Castelló i baix les directrius de les professores de l’àrea de Comunicació, Susana Miquel i Chelo Balado, els alumnes de 4rt curs de la llicenciatura i 3r curs del Grau de Publicitat i Relacions Públiques van presentar els seus treballs, que van ser avaluats per elles i per Manuel Ramos, Noelia Selma, Sandra Montel i Gustavo Montañés en representació a PortCastelló. Monzonís, que va recordar la figura de Rafael López Lita com a impulsor de la titulació de Publicitat a Castelló, ha destacat que “en la jornada d’avui, 2 d’abril de 2012, es compleixen 110 anys de la creació de la Junta d’Obres del Port de Castelló, presidida l’any 1902 per Carlos González Espresati”.

En aquest sentit va dir que “al llarg de prop de cent anys, el Port de Castelló ha mantingut la seua imatge projectada inicialment, però ha sigut en els últims dotze anys quan ha viscut el seu enlairament i expansió”. Així mateix, “el Port de Castelló aposta per la comunicació. I ho fa tenint en compte conceptes com la transparència, el contacte permanent amb els mitjans de comunicació i els seus stake holders, la responsabilitat social corporativa, la publicació d’una memòria ambiental i l’ús de les noves tecnologies, amb una nova web, newsletter, intranet i una aplicació per mòbils i tablets”. Carlos Fanjul va destacar la “competència, sempre que siga sana, i ser competitiu com a element important en una carrera com Publicitat i també per a diferents aspectes de la vida en general”. Daniel Muñoz, membre de l’equip guanyador, ha explicat que “el logotip s’ha basat en la mar, els colors dels contenidors i de les matèries primeres existents al planeta”. La seua campanya també contempla creativitat gràfica i accions obertes a la societat.

Vull rebre les notes de premsa