Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló licita l’explotació del varador

21 June 2011

El Port de Castelló recupera el varador i licita la seua explotació per un període d’entre 20 i 25 anys. El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Castelló va aprovar en la jornada d’avui treure a concurs públic l’explotació del varador, situat a la zona sud de la Dàrsena Pesquera.

La licitació de la seva explotació comporta la seva adaptació perquè pugui treballar amb un travelling, mecanisme que permet el trasllat de les embarcacions d’una forma més moderna i eficient. El varador, les instal.lacions del qual sumen ara uns 4.500 metres quadrats de superfície, és un recinte destinat a la reparació de embarcacions, la qual cosa beneficiarà especialment al sector pesquer.

D’altra banda, el president de l’Autoritat Portuària de Castelló va realitzar un balanç positiu de la II Jornada de Portes Obertes del Port de Castelló, que va tenir lloc el passat dissabte, 18 de juny. Els consellers també van rebre la publicació en 3D editada per PortCastelló amb espectaculars imatges del fotògraf Santi Sant Martí.

Vull rebre les notes de premsa