Autoritat Portuària

Saluda del president

Saluda del president

El port de Castelló es posiciona en el Top10 del sistema portuari espanyol en trànsit de mercaderies fruit de l’esforç col·lectiu, de la seva comunitat portuària i de l’equip humà al qual represento. Castelló no s’entendria avui sense aquesta infraestructura, vital per a la creació d’ocupació i riquesa del nostre entorn. El nostre port és, a més, lloc de trobada de la logística, la indústria i la ciutat.

PortCastelló encara un futur amb projectes ambiciosos per davant, que li permetran guanyar en competitivitat, consolidar-se com a palanca de creixement de l’economia, i capaç d’atreure inversions productives. Un port sempre al servei dels sectors productius castellonencs, perquè són els nostres aliats primordials.

Ens continuarem esforçant per situar a PortCastelló com a referent en protecció mediambiental. També continuarem col·laborant amb el teixit social i segellant aliances estratègiques amb institucions i el sector privat per a donar resposta als reptes que sempre planteja el transport marítim, la logística internacional i els mercats.

Vull destacar l’actitud innovadora de l’Autoritat Portuària de Castelló per a aconseguir l’èxit, i el camí emprès per a la imparable transformació digital, que ens obrirà oportunitats de creixement i suposarà un valor afegit per a les nostres empreses. Una transformació que és un repte al qual ens sumem, perquè així serem més eficients, reduirem costos i millorarem la relació amb els nostres clients.

També vull posar en valor les nombroses iniciatives socials que impulsem per a aconseguir l’efectiva interacció del nostre port amb la província.

Amb totes aquestes vímets afrontem el futur amb molta il·lusió i responem a un objectiu clau del pla estratègic, com és convertir a PortCastelló en un gran node logístic de la Comunitat Valenciana.