Autoritat Portuària

Saluda del president

Saluda del president

Benvinguts i benvingudes a PortCastelló, el port de totes i de tots. Un port d’oportunitats, el millor aliat dels sectors productius i el millor veí del seu entorn.

Som una baula més de la cadena logística del nostre teixit empresarial, som el motor econòmic essencial per al nostre territori lubricant la maquinària de generació d’ocupació amb la capacitat inversora que sempre ens ha caracteritzat.

Creixem en sostenibilitat, amb la diversificació de trànsits i invertint en gestió mediambiental. Ocupats i preocupats en aplicar les millor pràctiques mediambientals i generar les menors molèsties possibles al nostre entorn més pròxim.

Cal enfortir el sentit de pertinença a PortCastelló de tots els ciutadans de tota la província de Castelló. Eixe vincle Port-Província ha de convertir-se en la base on arrele el creixement del nostre port i on els sectors productius de la nostra província aprofiten el valor afegit que significa per a ells utilitzar el port.

Sols l’esforç col·lectiu genera grans projectes i els converteix en realitat. De la mà de tot l’equip humà de l’Autoritat Portuària i amb tot l’esforç de qui conforma la Comunitat Portuària. Així, tots junts hem de treballar conjuntament per a fer de PortCastelló una millor eina per a les nostres empreses i per als nostres treballadors, un millor aliat de l’entorn, un lloc més segur, més competitiu, més atractiu i més sostenible.