Atenció al client

Plantege ací la seua suggerència, dubte, petició d’informació, queixa, felicitació o reclamació, amb la seguretat que li respondrem en 48 hores.

L’Autoritat Portuària de Castelló compta amb un Servei d’Atenció al Client (SAC) per millorar l’assistència als seus clients, proveïdors, societat i organismes i institucions.

Aquest servei és la conseqüència d’una política de qualitat dirigida a la satisfacció dels nostres grups d’interès i té com a principal objectiu ser un mitjà de comunicació eficaç entre l’Autoritat Portuària i l’entorn que envolta la seua activitat i instal·lacions.

El SAC està pensat com a canal únic que centralitze qualsevol queixa, reclamació, dubte o suggeriment, que es plantege amb un compromís de resposta de 48 hores com a màxim.

Vostè pot fer ús d’aquest servei a través del formulari que trobarà al principi d’aquesta secció, enviant un correu electrònic a sac@portcastello.com o cridant al 900 214 230 (preguntar directament pel Servei d’Atenció al Client). Amb tot, el SAC permet una major i millor accessibilitat, possibilitant d’aquesta manera la millora contínua dels serveis.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

Dret d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades:

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, sobre Protecció de Dades, i la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, l’informem que la sevu adreça de correu electrònic i dades personals facilitades a l’AUTORITAT PORTUÀRIA DE CASTELLÓ, seran incloses en un fitxer per al seu tractament, amb la finalitat de dur a terme una correcta gestió dels serveis oferits, gestió de contactes i gestió de les relacions amb el client.

El titular de les dades personals pot exercir gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un email protecciondedatos@portcastello.com, indicant en l’assumpte “Protecció de Dades” o la remissió d’una comunicació per escrit a AUTORITAT PORTUÀRIA DE CASTELLÓ, a l’adreça: Moll Serrano Lloberes, s/n 12100 – Grau de Castelló (Castelló), havent d’incloure el seu nom, cognoms, un domicili a efecte de notificacions i indicar expressament el dret que desitja exercitar.