Comunicación

Notas de prensa

PortCastelló presenta en Seatrade Cruise Med su estrategia de cruceros

19 septiembre 2018

El port estrenará un nou moll per a creuers de luxe i menor eslora en el moll de Llevant

La Fundació PortCastelló participarà aquesta setmana en la fira Seatrade Cruise Med que se celebra en Lisboa per a millorar el seu posicionamient como escala de creuers. Es trata d’una trobada internacional especialitzada en el sector que se celebra bianualment. En la seua programació inclou conferències, networking i un àrea d’exhibició.

La Fundació PortCastelló participarà como a ponent en la conferència ‘Hidden Gems Uncovered: How a New to Cruise Port Arrived on the Cruise Map’ , en la qual es presentarà el cas de Castelló, i el seu increment notable en el nombre d’escales, que s’eleva a sis per al pròxim any. La conferència serà a càrrec de la responsable de creuers en la PortCastelló, Susana Soria.

Aquest creixement és fruit de la nova estratègia impulsada per l’Autoritat Portuària de Castelló a través de “Castelló Cruise Club”, entitat en la qual estan integrats els estaments implicats en la promoció de creuers: Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, Agència Valenciana de Turisme, Cambra de comerç, Aerocas, Universitat de Castelló, Fundació PortCastelló i la pròpia Autoritat Portuària. Entre les accions realitzades enguany destaca la implantació d’un segell de qualitat, “Castelló Cruise Friendly”, al que ja s’han adherit 50 comerços de la ciutat, i que certifica el compliment de requisits estipulats per a l’atenció dels creueristes.

A més, PortCastelló promocionarà en la fira el nou moll per a creuers de luxe i de menor eslora en el moll de Llevant, que estrenarà el pròxim any atenent a les demandes de companyies navilieres. La particularitat d’aquesta nova infraestructura és la proximitat al moll de Costa, que concentra l’oferta d’oci i restauració del districte marítim de la ciutat. El Crystal Esprit serà el creuer que inaugurarà la nova infraestructura el pròxim 17 de maig de 2019.

L’acció comercial de la Fundació PortCastelló, ha organitzat en els últims mesos viatges de familiarització amb operadors i navilieres per a donar-los a conèixer Castelló com a destinació. Durant aquests “fam trips” agents del sector tenen l’oportunitat de conèixer l’oferta turística, gastronòmica i cultural de la província.

 

 

 

Quiero recibir las notas de prensa